Blog

­

Vrijdag 21 december feestdag bij Optiversum Prummel Optiek

Bij aankoop van een originele RAY-BAN correctiebril
(enkelvoudig 1.5) krijg je beide glazen met RAY-BAN gravering CADEAU!!

De originele Ray-Ban glazen zijn ontspiegeld en gehard.

Op Ray-Ban multifocale glazen en extra dunne glazen hebben wij deze dag een zeer aantrekkelijke korting.

Let op; niet i.c.m andere kortingsregelingen en alleen vrijdag 21 december van 14.00 tot 21.00 uur.

zorgverzekeraars vergoedingen van 2018

 

Op zoek naar de vergoedingen van  2018.  Ieder jaar stellen de zorgverzekeraars opnieuw de vergoedingen vast voor brillen en contactlenzen.

Voor 2018 hebben wij voor u alle zorgaanbieders en hun vergoedingen op een rijtje gezet. Elke zorgverzekeraar biedt diverse zorgpakketten met de daarbij behorende vergoedingen. Op uw jaarlijkse polisblad staat vermeld in welk pakket u zit.

Als […]

Bij Optiversum Prummel optiek zijn ze gek geworden

 

Uitverkoop van geselecteerde zonnebrillen tot wel 70% korting. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Zolang de voorraad strekt.

De nieuwe EnRoute brillenglazen van Hoya

Rijden bij schemerlicht of in het donker is voor velen een (z)ware opgave. Mist, regen, sneeuw en zonlicht kunnen uw zicht allemaal negatief beïnvloeden. Bovendien werken LED-koplampen en straatlantaarns vaak verblindend.
De nieuwe EnRoute brillenglazen van Hoya zijn voorzien van een speciaal schitteringsfilter en een optioneel contrastfilter. Hiermee heeft u beter zicht bij weinig licht en […]

Trendweek bij Optiversum Leersum Optiek

 

Van dinsdag 7 november tot en met zaterdag 11 november willen wij u graag inspireren met de nieuwste en de meest trendy modellen voor 2018, met o.a topmerken als Anne et Valentin, Lindberg, Ray-Ban, Lafont.

Op vrijdag 10 november van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag 11 november van 9.00  tot 16.00 uur kunt u de volledige complete collecties van; JF […]

Exclusiefbeurs 2017

 

 

 

Laat u inspireren door onze nieuwste collecties. Tijdens de Exclusiefbeurs kunt u als eerste de nieuwste, meest trendy monturen van 2018 bewonderen. 

HOYA LENS NEDERLAND B.V.

 

De reis van uw brillenglazen. HOYA, een van de grootste producenten van brillenglazen, laat zien wat er allemaal komt kijken bij de maken van maatwerk brillenglazen.

De kinderbrillenweken 2017 bij Optiversum Prummel Optiek!

 

Zaterdag 7 oktober starten de kinderbrillenweken bij Optiversum Prummel Optiek! Neem je ouders mee naar onze winkel op de Kerkewijk.  Kijk je ogen uit in ons kinderbrillenparadijs. Met de mooiste, gekste, leukste  en kleurrijkste brillen is de keus groter dan ooit. De collecties voor 2018  zijn er ook al. Met o.a de merken: Ray Ban, […]

Daarom kiest u voor Prummel Lenszorg.

 

* gespreide kosten

* vast laag maandbedrag

* geen onverwachte uitgaven

* complete zorg

* inclusief begeleiding tijdens gewenningsperiode

* gratis vervanging van zachte maandlens bij

breuk/verlies ( maximaal 2 per half jaar )

* 1 maand gratis

* gratis proberen van een ander lenstype

* 10% korting op zonnebrillen

* 10% korting op een gehele bril naast de lenzen ( niet

i.c.m andere kortingsregelingen/acties )

 

* […]

Anne & Valentin

In plaats van jou aan te laten passen aan het montuur, vindt Anne et Valentin voor iedereen het perfecte ontwerp, ingegeven door de unieke persoonlijkheid en kenmerken van de persoon.

Formacolor

Deze serie, waarin verschillende materialen samenkomen, ontleent zijn structuur aan het metaal, en zijn zachte, speelse look aan het plastic. Voeg hierbij de subtiele kleurcombinaties. De […]