Optimaal draagcomfort en gezichtsvermogen is alleen mogelijk met een duidelijke positionering in het montuur. Een bril is geen eenheidsworst, maar kent op maat en nauwkeurig gecentreerde glazen. Minimale meetfouten leiden al tot aanzienlijk slechtere resultaten. De informatie die u als brillendrager krijgt bij een traditionele oogmeting schiet nogal eens tekort. Om een maximaal kijk- en draagcomfort te garanderen, is moderne technologie onontbeerlijk.

Prummel Optiek maakt gebruik van HOYA’s visuReal®. Een videocentreersysteem dat gebruik maakt van de meest recente softwaretechnologie. Het systeem heeft een meetprecisie tot op de tiende millimeter. Dat geldt voor het meten van alle centreergegevens, zoals de pupilafstand, de hoornvliesafstand en de inclinatiehoek. Voor elke klant kan een centreerlogboek bijhouden worden. Dat logboek bevat ook een tekening op de juiste schaal, zodat de bril wanneer die klaar is nog eens gecontroleerd kan worden aan de hand van die tekening.

Absolute precisie, een hoge reproduceerbaarheid van de meetwaarden en een optimale controle – dankzij deze eigenschappen zijn de gemaakte brillen van een constante hoge kwaliteit. Daardoor wordt een optimaal kijk- en draagcomfort geboden, verhoogt de spontane verdraagzaamheid en is men beduidend sneller aan de nieuwe bril gewend.

De meetgegevens vanuit visuReal®  worden direct verwerkt in de MyStyle iDentifier om zo de juiste ontwerprichting en zonelengte te bepalen.