Contactlenzen

 

Contactlenzen zijn er in veel vormen en maten. Bij Prummel hebben we dan ook meerdere contactlensspecialisten die u een uitgebreid advies kunnen geven over welke contactlenzen het beste voor u geschikt zijn.

We meten niet alleen de sterkte op, maar we kijken ook of uw ogen helemaal gezond zijn. Vervolgens maken we een plaatje van de vorm van uw cornea . Zo kunnen we alle maten opmeten en alle krommingen van de cornea bekijken. Met al deze gegevens gaan we kijken welke contactlenzen het beste geschikt zijn voor u.

Bij prummel heeft uw de keuze uit vele verschillende lenzen:

Naast de keuze van een juist contactlens zult u ook goed moeten kijken naar de contactlensvloeistof. De ene vloeistof is de andere niet. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Let op als u contactlenzen koopt via internet
Het koopgedrag via internet is niet meer te stuiten. Via internet wordt een product echter geen dienst. Contactlens controles die van wezenlijk belang zijn voor probleemloos en zonder risico lenzen dragen, horen bij het product contactlenzen. Deze dienst is niet via internet te krijgen. Wij realiseren ons daarmee dat een prijsvergelijk met alleen het product contactlenzen dus niet mogelijk is. Wij bieden u daarom de mogenlijkheid tot het aanschaffen van een servicecard contactlenzen. De aanschaf van de servicecard biedt u de volgende mogelijkheden.

  • Geen kosten voor contactlenscontroles, zonder servicecard is dit € 15,-.
  • Korting op het aanmeten van nieuwe vormvaste lenzen i.p.v. € 50-, betaald u € 25,-.
  • Op vormvaste contactlenzen krijgt u 25% korting en op zachte jaarlenzen 30%.
  • Op een halfjaarpakket zachte contactlenzen krijgt u € 15,- korting.
  • 10% korting op contactlensvloeistof en 20% op een halfjaarpakket vloeistof.
  • 10% korting op Eyecare producten en contactlensbenodigheden.
  • Bij aanschaf van een complete bril krijgt u de basisglazen gratis ongeacht de sterkte. Dit bespaart u minstens € 110,- per bril.
  • 10% korting op een zonnebril.

De servicecard kost € 30,- per jaar en is persoonsgebonden. U kunt de servicecard per jaar verlengen. Hiervoor krijgt u een factuur van ons toegezonden. Na ontvangst van uw betaling zenden wij u een nieuwe servicecard toe.

* Ontspiegeling, Harde-coating, extra dun tegen bijbetaling mogelijk.