Corona update 18-05

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staan bij ons voorop. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en volgens de richtlijnen van onze branchevereniging  (NUVO, OVN en de NVvO).

Hierdoor hebben wij het volgende besloten:

  • Aangezien wij met een gepaste afstand een oogmeting kunnen verrichten kan deze gewoon door gaan. In de meetruimtes hebben we nu ook schermen geplaatst.
  • Uiteraard werken wij volgens strikte hygiëne voorschriften en reinigen wij deze periode onze winkel extra.
  • Wanneer u zelf geconfronteerd wordt met corona of in de nabije omgeving, willen wij u vragen om niet naar de winkel te komen, zoals wordt geadviseerd door het RIVM.
  • Voor contactlenscontroles hebben wij extra maatregelen (o.a. schermen) genomen om direct contact te voorkomen. Mocht u liever geen controle willen of zelf ziek zijn dan kunt u ten alle tijde uw contactlenzen telefonisch of per mail bij ons bestellen. Graag bij de bestelling uw naam, geboortedatum en adres vermelden.
  • Voor het aanschaffen van een nieuwe bril bent u nog altijd welkom in onze winkel. Hierbij is het gewoon mogelijk om de gepaste afstand te hanteren. Ook hier hebben we extra schermen geplaatst.
  • Het uitzoeken van een zonnebril is bij ons ook nog steeds mogelijk. In onze zonnebrillen hoek hebben wij flesjes met 70% alcohol staan voor extra hygiëne en is er genoeg ruimte om de afstand te bewaren.
  • Er mogen weer optometrische en orthoptische onderzoeken plaatsvinden en uiteraard hebben we ook daarin maatregelen getroffen door middel van schermen te plaatsen en extra hygiene

U bent van harte welkom

Wij wensen u en uw naasten heel veel sterkte in deze tijd.

Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen.

0318-510313

kerkewijk@prummel-optiversum.nl

ellekoot@prummel-optiversum.nl

leersum@prummel-optiversum.nl

optometrie@prummel-optiversum.nl