GCV Lotte en Jessica

Bij Optiversum Prummel Optiek bekijken wij de meest uiteenlopende oogklachten door een beroepsmatige bril. Zowel in de optiekzaken in Veenendaal en Leersum als in het Gezondheidscentrum in Veenendaal. In het gezondheidscentrum is een optometristenparktijk gevestigd met moderne apparatuur om nog verder en beter het oog te kunnen bekijken.

Jessica Linschoten – van Dijk is een kwaliteit geregistreerde optometrist en werkt er samen met Lotte Meijer. Lotte Meijer is een optometrist in opleiding en zit nu in haar laatste jaar van de opleiding. Als zij deze heeft afgerond is ook zij een kwaliteit geregistreerde optometrist. De kwaliteit-registratie is vijf jaar geldig en binnen die vijf jaar moeten er genoeg punten behaald worden voor een vervolg registratie.

Bij Optiversum Prummel Optiek hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan daarom investeren wij in cursussen en bijscholing voor onze medewerkers.

In het Gezondheidscentrum Veenendaal voeren we uitgebreide onderzoeken naar onder andere de samenwerking tussen de ogen of het screenen van het netvlies bij diabetici. Bij de oogartsen zijn vaak lange wachttijden en bij ons kunt u sneller terecht voor een oogonderzoek. In Nederland gaan we steeds meer te maken krijgen met vergrijzing, dus meer slechtziende mensen. Dit is ook een van de reden waarom optometrie een steeds grotere rol gaat spelen in de oogzorg.

Voor elk oogprobleem bieden wij gespecialiseerde hulp. Denk bijvoorbeeld aan dubbel- of wazig zien, droge/branderige ogen of concentratie problemen/hoofdpijn, deze klachten kunnen we allemaal bekijken en behandelen in het Gezondheidscentrum.

Familiare oogziekten zoals bijvoorbeeld macula degeneratie en glaucoom kunnen tijdig geconstateerd worden door onder controle te blijven. Er kunnen geavanceerde netvliesfoto’s gemaakt worden, daar is haarscherp op te zien of er afwijkingen zijn. Mocht doorverwijzen naar een oogarts noodzakelijk zijn, dan regelen we dat voor u.